Julaften morgen!

Terry klarte igjen å mase meg opp tidlig på en fridag. Det er løpetid for mange av nabolagets tisper og Terry vil ut. I går satt naboens mannlige Border Collie å ulte som en ulv utenfor butikken. Trry uler ikke, han sutrer og har det såååååå fært. Med jevne mellomrom kommer han, ser bedende opp på meg som om jeg kan hjelpe han. julegrøt

Vi koste oss med julegrøt og hyggelig selskap hos Gerd i går. Vi koste oss også da vi kom hjem når og tok en likør til kaffen,   senket skuldrene og bare satt  å nøt vår nyvaskede og julepyntede stue. Merkelig med julen, vi blir så sentimintale og tradisjonelle. Alt må være som før. Juletrepynten når den kommer frem, minnene, denne laget Pål da han var i 1. klasse, denne har jeg fått av min bestemor, denne laget Hege, denne har Liv Maria og Kristin malt, denne kjøpte vi første året vi var gift og ikke hadde penger, men måtte bare kjøpe...i hvert fall,  en julekule. Glassfugelen  som kommer fra mitt barndomshjem, mamma og pappa som kjøpte en for hvert barn og som vi fikk utdelt for noen juler siden. 

Den nye julenissepiken er ferdig og sitter sitter balndt de andre. Begynner å bli mange nå. Gamle jule cdèr og en ny. Spiller hvert år Frelsesarmenerens cd. Det er ikke julesanger, men det minner meg om jul likevel. Årets nye med Carola som er favoritt for tiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits