Ut på tur-aldri sur.....

Etter tre dager med nydelig sommervær, plasker det ned i dag. Jeg lå i natt å hørte på regnet slo ned på asfalten utenfor hotellrommet, og var glad for at det er tak på hus. Det var godt å ligge der, kroet sammen, varm og god i dynen, litt trøtt å høre regnet utenfor. Det var beroligene og merkelig nok litt koselig og jeg sovnet sakte, mes jeg lå å tenkte på hvor godt det var å være akkurat der, sammen med trivelige folk, å få oppleve ting sammen med andre, og så som et ekstra priviligert gode, få komme hjem til Jarle og Terry. Andre her har mistet mye i løpet av livet. Min gode venninde Margit som er 85 år har mistet mannen sin og nå siste året sin eneste sønn. Likevel er hun blid og glad og nyter livet. Jeg var glad på hennes vegne i går da vi var i Strømstad og hennes eneste barnebarn som bor i Uddevalla, hadde tatt turen oppover for å besøke henne. Der var også et lite oldebarn og Margit fikk en time sammen med dem. Jeg fikk knipset et fint bilde som jeg skal få skrevet ut og gi henne.

I dag tar vi så smått fatt på hjemturen, via Telemarkskanalen til Geilo. Der skal vi overnatt i natt og i morgen er det siste strekket mot Trondheim. Jeg gleder meg til å oppleve Telemarkskanalen, har sett bilder og sett den på TV.

Én kommentar

FarmorIngrid

19.06.2009 kl.00:44

Ja, er det ikke deilig å ligge og høre på regnet. Det kan være så beroligende. Telemarkskanalen høres fint ut. Jeg har bare lest om den og sett bilder. Klem til deg og din venninne.

Skriv en ny kommentar

hits