Skjebnen.

Det er kaldt, vått og grått i dag også. På vei til jobb i dag hørte jeg en sang på radioen som handlet om skjebnen.Eller rettere sagt, er det skjebnen som styrer alt i livet eller er det tilfeldigheter. For oss som er romantiske av natur er det nok fristende å tro på at høyere makter styrer alt som skjer i livet, da spesielt det positive, at skjebnen fører mennesker som gjør deg godt inn i livet ditt, og at det er bestemt før vi blir født. Men realisten i meg sier noe annet, ting som skjer i livet vårt er enten styrt av oss selv eller andre, gjennom beviste valg og handlinger, eller noe så kjedelig som  tilfeldigheter. 

En ulykke med bil...hadde man bare kommet ti sekunder senere.  Tilfeldigheter. Det blir en ledig plass på et tidligere fly, flyet styrter.. Tilfeldigheter. Lykke for den som avbestilte, det motsatte for han som fikk plassen. At du treffer et menneske akkurat der...Tilfeldigheter.

Kan det likevel være mulig at noen der oppe sitter og bestemmer hva som skal skje i mitt liv, allerede  før jeg er født, hvilke mennesker som skal være i mitt liv, hvilke sykdommer jeg skal ha, om jeg skal bli utsatt for en ulykke eller når jeg skal død. I så fall har hun vært snill mot meg...så da så...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits