Vinter...

Det er to skikkelige kalde grader i Trondheim nå i morges. I går kom sessongens første snø og det var surt og kaldt da Linda og jeg gikk vår vanlige mandagstur. I slikt vær er det godt å ha noen som drar deg over dørstokken og får deg ut. Hadde nok gått glipp av mange fine turer hadde det ikke vært for Linda.

Kan det være slik at mennesker som er mye sammen til slutt ligner på hverandre? En hundeeier vi traff i går var sikker på at vi var søstre, vi lignet slik på hverandre sa han. Det sies i hvert fall at man tar etter drag og miner fra de som du omgås mye, så kanskje er det slik.

Vel hjemme var det skikkelig godt med en varm dusj. Fra og med 1. september har det til en hver tid vært klær til tørk i tørkeskapet. Sko, bukser, yttertøy, tar det ut, ta det på, henge det inn igjen. Jeg er slettes ikke glad for at det nå snart er vinter. Jeg liker sommer og varme. Og høsten har vært våt, trist  og kald.

I kveld er det i hvert fall noe positivt å se frem til, da er det quiltekurs igjen, jeg har 40 hjerter ferdig sydd og skal begynne å få dets ammen til et teppe.  Så da så....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits