Care...

Jeg har sansen for  temaet på årets TV aksjon. Det med hjelp til selvhjelp, det at fattige kvinner får en mulighet til å bedre sin egen situasjon er en kjempeide. Vi burde ha slike TV aksjoner oftere, det er helt fantastisk å tenke på, en liten håndstrekning fra oss i den rike del av verden, kan hjelpe like mange mennesker som hele Norges befolkning. Samtidig kan det gi håp og tro for fremtiden og ha konsekvenser langt fremover i tid.
 
Bare tanken på alle mennesker som stiller opp, på en søndag og frivillig går den ekstra milen for å hjelpe fattige kvinner i et bedre liv. Og likedan alle de som graver langt ned i lommeboken for å være med å bidra økonomisk. Hørte på radioen i dag at ,man regner med at det koster 5000 kroner for å hjelpe en kvinne til å hjelpe seg selv. Man regner også med at rundt hver de kvinnene som her får en mulighet er det 5 andre personer som også nyter godt av prosjektet.

Jeg beundrer alle som stiller opp for andre, det være nattravnene, frivillige i humane organisasjoner, forsterhjem, idrettslag og så videre. Det står respekt av alt slikt arbeid. Så da så....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits