Selvgjort er velgjort!

At selgjort er velgjort vil vel være sant i de aller fleste tilfeller, men av og til holder det ikke stikk. I går skulle jeg sy sammen lappene og blomstene som var ment å bli et sjal, men fikk det ikke til. Nå har alle de heklede lappene og blomstene midlertidig landet et sted hvor jeg ikke ser dem og der skal de få ligge  inntil jeg får mot til å prøve igjen. Jeg kan nok desverre ikke skryte på meg noen særlig grad av tålmodighet. Det tok ikke lange stunden før jeg begynte å tenke på alle de fine sjalene som er til salgs i butikkene og hvor greit det hadde vært å gått ut å kjøpt et i stedet for å sitte hjemme med prakket. Men når alt dette er sagt så mener jeg fortsatt at håndarbeide er veldig undervurdert. Å få en gave som noen har brukt tid og omtanke på må være det optimale og det er enda bedre å kunne gi bort noe du har laget selv. Tilfredsheten av å se arbeidet sakte går fremover inntil  du ser på det ferdige produktet er da også godt å ha med seg.

I dag er jeg tidlig oppe ettersom jeg skal være arbeidsrettskyndig meddommer i en ankesak for Lagmannsretten. Dette er min siste arbeidsrettsak, men jeg står fremdeles disponibel til strafferetten en periode til. Så kommer mannen hjem i kveld og da er det noe å se frem til da også. 

Dagen ser ut til å bli bra, ingen mørke skyer på himmelen. Håper det er slik for alle deg også.......vi blogges.

 

 

8 kommentarer

synnovesyr

07.06.2012 kl.07:57

Lykke til med sjalet,du får det nok til og som du sier er det jo gøy med noe selvlaget. Håper du får en fin dag i godværet,her er det overskyet i dag

Grete

07.06.2012 kl.08:05

Helt enig i at en gave laget med kjærlighet er bedre enn fra butikken :)) så lykke til, alt ser lysere noen dager senere ;0)

fruensvilje

07.06.2012 kl.08:46

lykke til med jobben i dag.

Når det gjelder handarbeid er jeg enig med deg,det er noe eget med det som er selvgjort,håper du får til å sy ihop skjerfet en annen dag

hobbyting

07.06.2012 kl.09:31

Du får det nok til så ta det rolig. Har vært i den situasjonen mange ganger og det går alltid bra til slutt. Ha en fin dag og ikke kjøp sjal. Ingenting er så fint som det som er hjemmelaget.

Marit

07.06.2012 kl.09:51

Hørtes kjent ut .. ute av øye ute av sinn .. eller noe sånn, for så å gå på med krum rygg når den verste irritasjonen har lagt seg igjen! ;o)

Ønsker deg en fin dag.

ernashus

07.06.2012 kl.10:52

Du får nok til sjalet neste gang du prøver, tror ikke du gir deg så lett, nemlig.. Ha en fin dag i retten, klem :-)

Vera Lynn

07.06.2012 kl.20:23

Du har helt rett...., en gave som er laget til deg er mye mer verdsatt en kjøpt. Jeg syntes oxo det er gøy å gi bort noe jeg har laget selv, og se gleden i ansiktet til den som får den :o))

Du får nok sjalet sammen skal du se... etter at du har spart opp litt ekstra tålmodighet :o))

iidb

07.06.2012 kl.23:29

Skjønner godt reaksjonen din. Prakk e nå pakk ;). Men regner med du tar det opp igjen, fortsetter og får det til. Er det en gave? Det er ingenting som er bedre enn gaver der tid og hjerte er viktige ingredienser.

Håper dagen din ble fin, himmelen skyfri og rettsbesøket greit.

Skriv en ny kommentar

hits