Kanskje en harelabb i stedet?

Har man god kaffe i kruset, en god mann og en liten Pontus i nærheten sånn med en gang man har stått opp så er de aller fleste morgenene helt ok. For meg er dette luksus, det å kunne sitte en ekstra kaffekopp uten å måtte gjøre noe slik med en gang. Vite at man har tid til alt tid til alt det passer meg. Må jeg være noen sted (med et par tre unntak) er det fordi jeg vil det selv og ikke fordi noen andre eier min tid. Selv om det har vært slik en tid nå, er det ingen selfølgelighet, men skjære rene luksusen. 

Ikke for det..det er fint å jobbe også, fint å vite at man har bidratt til felleskapet og gjort rett for seg. Men jeg har over 40 års arbeidsinnsats bak meg og selv om jeg i utgangspunktet hadde noen igjen ble det ikke slik. Og når det ikke ble som det skulle får det bli som det ble. 

I dag er det å finne frem koffertene og pakke til Bornholmturen. Jeg gleder meg som en unge. Koselig å dra av gårde sammen med gode venner i «Transporten», jeg gleder meg til ferjen og til å kjøre Broen som vi har hørt så mye om. Så er det fire rom og kjøkkken som skriker etter en kjærlig husmorhånd og som om ikk akkurat en husmorhand så i alle fall en harelabb.  

Men nå skal jeg fikse frokost til pensjonisten og så skal vi nok grei å bruke opp resten av dagen på noe fornuftig. Ha en fin dag.

5 kommentarer

gretashobby

14.06.2014 kl.18:24

hei. Der fann eg bloggen din igjenn. Det funker jo ikkje den adressen som står på kommentaren din hos meg. Den er feil.

Kos dere masse på Bornholm da. blir kombinert ferie og ta seg av sin mor for meg. Kjekt det.

Fru Stussli

14.06.2014 kl.20:39

Bornholm høres herlig ut! Kos dere max :-)

fruensvilje

14.06.2014 kl.21:23

høresut som en god start på dagen :))ja du beskriver igrunnen det meste på en veldig fornuftig måte .

Håper dagen din ble helt perfekt

I gode og onde dager!

15.06.2014 kl.06:10

fruensvilje: Takk Connie.

I gode og onde dager!

15.06.2014 kl.06:10

Fru Stussli: Takk

I gode og onde dager!

15.06.2014 kl.06:10

gretashobby: Takk

Skriv en ny kommentar

hits