Nyheter.

Kommunereformen...en rød klut for mange, muligheter for andre. Selv hører jeg til en stor kommune og i forhold til gamle Trondheim kommune har flere kommet til og strekt kommunens grenser utover. Så kan man spørre seg selv...er en stor kommune en fordel eller er det ikke. Man ser jo lett fordelene med å drive stort. Men kommer noe bort i prosessen? Blir det personlig og nære nok? Nå blir det vel større kommuner enten man vil eller ikke, men vil fordelene veie opp for ulempene...den som lever for se. 

Så er det slik at vår kjære Trump faktisk har levert selvangivelser og en gravende journalist har gravd dem opp i fra de mørke skuffer i presidentens skrivebord. Ut i fra det vi hører på nyhetene har man vel grunn til å gjemme dem der. Hans skattepenger  vil nok ikke gjøre Amerika great again. Så var en av de store valgkampsakene hans og sørge for at alle arbeidsoppgaver flyttes tilbake fra lavkostnadslandene og skape nye amerikanske arbeidsplasser. Ingen dårlig ide spør du meg, men hva da med Trump og hans familie...er det ikke noe med eksemplets makt........og burde ikke selveste presidenten og hans datter være med på å sette det eksemplet. 

Selv tenker jeg på andre ting om dagen....våren rykker frem...jeg har begynt på en ny løper og i går jobbet Ella og jeg med den. Det regner oppover om dagen og da er det jo greit å gjøre noe inne. 

 

 

 

4 kommentarer

fruensvilje

15.03.2017 kl.08:04

god morgen,nei det er nok ikke fra dei rikaste skattepengane kommer inn.Jeg ønsker meg en større komune her jeg bor,det vi være med på å berge sykehuset vår og for min del må det være en av dei viktigste argumenta ))

Høres koselig ut å komme sammen og sy løper,jeg tenker å slå følge med svigermor på handel )

I gode og onde dager!

16.03.2017 kl.06:33

fruensvilje: Kos dere.

dvergpinschere i mitt hjerte

15.03.2017 kl.08:37

Kos deg med våren! og ha en flott ny dag!

I gode og onde dager!

16.03.2017 kl.06:33

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk

Skriv en ny kommentar

hits