Ut på tur.....

Min søster har kommet på besøk og har vært her i natt. Vi har planlagt en tur til Steinkjer som per i dag er i nabofylket, men som snart ligger i vårt eget. Søstre trenger tid sammen og den tiden er alltid koselig. Prating non stopp fra formiddagen i går og til langt på natt og så en dag på tur og enda har vi mere å prate om. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Søstre er ikke det verste man har og heldige meg som har hatt to. Sorgen over den som ikke er med oss lengre vil man nok alltid bære med seg, men jeg er så takknemlig over å ha hatt begge mine søstre nære og kjære. 

Åsta er nå blitt 9 mnd. Hun tegner til å bli like snill og god som alle hennes forgjengere har vært. Hun liker fremdeles å være midtpunktet og kan ha litt vanskelig for å forstå at ikke alle mennesker er like glad i hunder. I hundeverden har hun blitt flink med møting og hilsing og leser kroppspråk godt. Hun er ikke den som ypper til bråk, men unngår heller situasjonen. Hun har en stor personlighet og et herlig lett leselig utrykk. En hund har så mye av det vi mennesker trenger i seg. De er virkelig menneskets beste venn. 

Så kan jeg melde at det regner....igjen.....

6 kommentarer

fruensvilje

24.06.2017 kl.08:26

kos :=)jeg skal til Måløy og treffe mi søster også i dag for hun er hos våre foreldre denne helgen

I gode og onde dager!

26.06.2017 kl.07:30

fruensvilje: Så koselig.

dvergpinschere i mitt hjerte

24.06.2017 kl.08:39

Så koselig! dere må kose dere! Så herlig at Åsta er blitt en fin og kjær hund...ja, de er forskjellige..og jeg er også glad jeg har en som er unnvikende og hyggelg ved møte med andre hunder...mens en er tøff, og en er litt engstelig..Det er deilig å være trygg på hunden sin..og ja..de er menneskets beste venn! helt klart...Ha en god dag og kos deg med søster!

I gode og onde dager!

26.06.2017 kl.07:30

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk

frodith

24.06.2017 kl.08:47

Kos deg med søsters i Steinkjær :-)

I gode og onde dager!

26.06.2017 kl.07:30

frodith: Takk

Skriv en ny kommentar

hits