Mandag igjen...

Jeg er ikke særlig glad for å melde at det regner....igjen. Denne våren og starten på sommeren bør helst parkeres i minnet om tidenes verste og så krysse fingrene for at resten blir bedre. 

I dag skal jeg til tannlegen. En plombe har falt ut....dette er tredje gang...med den samme, så jeg begynner å bli lei. Tannlegen står ikke akkurat øverst på min julekortliste selv om min er verdens blideste. Hadde jeg møtt henne i en annen sammenheng hadde vi nok blitt gode venner. Men hun er tannlege og tannleger er  ikke venner. 

I går var det endelig en verandadag selv om jeg satt med ullpleddet godt rundt meg i starten. Da hadde vi vært på sykkeltur. Denne gangen som så mange ganger før til vakre Nidarosdomen. Utenfor er det en kafe som heter To tårn og der ble det en kopp kaffe, mens vi lot oss underholde av alle turistene som svinset rundt med fotoapparatene. Vestveggen med alle helgenbildene fascinerer og hadde man en krone for hvert bilde som var tatt der så hadde man nok vært framfødt. 

I dag drar pensjonisten til hytta for å prøve linefisking sammen med min svoger. Så skal han rive den gamle store peisen som ikke har vært i bruk på mange år og som tar opp mye plass. Etterpå skal det legges nytt gulv. 

 

 

8 kommentarer

Hei!

Lykke til hos tannlegen.

Trasig med slike ting som må gjøres om og om igjen...............

I gode og onde dager!

27.06.2017 kl.07:50

Etdiktomdagen: Ja det er jo tannlege da.

fruensvilje

26.06.2017 kl.08:58

jeg synes du bør få timen i dag gratis,kall det reklamasjon,for en fylling skal vel ikke dette ut gang på gang vel.

Så får en håpe att mannen får god fisk til dere da,det er no deilig.

Regn ja,det er trasigt,hadde det no bare vært varme så hadde en tålt rgnet noe bedre,men fy så kaldt det er ute .lykke til i dag da

I gode og onde dager!

27.06.2017 kl.07:50

fruensvilje: Det ble reklamasjon for andre gang.

dvergpinschere i mitt hjerte

26.06.2017 kl.08:59

Ish..regn og tannlege...ikke noe god dag! Håper den blir fin allikevel!

I gode og onde dager!

27.06.2017 kl.07:50

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja ja sånn er det.

frodith

26.06.2017 kl.18:11

Håper det gikk bra hos tannlegen, med blomben og styr... Ikke gøy med tannlegen, men ikke moro med tannverk og sånt heller, så bra å komme seg avgårde :-)

I gode og onde dager!

27.06.2017 kl.07:50

frodith: Ja må man så må man.

Skriv en ny kommentar

hits