På hytta....

Det er noe med det å lage ting selv. Det å sitte med andre, ta en kopp kaffe, prate og så lage noe. Sydaten med Ella i går var like hyggelig som alltid, nå er vi i gang med en sommerløper og blir helt oppslukt av den. Plutselig har mange timer passert og selv om jeg egentlig bare vil fortsette må det legges til side til fordel for søster Gerd og fødselsdag. Snille tålmodige Ella har blitt en god venn. Hun er et oppkomme av gode råd og er fantastisk med symaskinen. 

Nå har vi feiret min søsters fødselsdag sammen med hennes barn og barnebarn. Åsta fikk to kavalerer, men det var egentlig ikke noe særlig, det var ikke mye fred og få og hun lå under sofaen og knurret når de nærmet seg. En av dem skal være hos oss neste uke, men de roer seg vel litt når det blir bare dem. 

Tidlig i morges gikk jeg ut og hørte det plasket rett her nede, store flak med makrell blir jaget opp av annen fisk og lager et show til glede for meg som står og ser. På veien rett her borte stod en stor hjort dag vi kom i går. Den stod noen få meter unna, men til slutt bestemte den seg for å forlate veien. Den gikk så vidt bak nærmeste tre og stod der og ventet på at vi skulle kjøre videre og la han komme seg over veien. Her er mye hjort og rådyr, men for meg er det alltid en treat å få se dem på nært hold. 

Nå i dag trenger hagen litt oppmerksomhet. Det er vel litt vel store ord å kalle det hage, men det er vel det nærmeste jeg kommer. Det blomstrer i alle fall og i det er det masse glede. Det tegner til å bli litt jordbær, reddik og gulerøtter. Rosebuskene har knopper og lever sitt liv tross at vi har hatt den verste vår og forsommer på femti år. 

7 kommentarer

frodith

05.07.2017 kl.08:48

Ja, det å lage ting sammen, eller samtidig er noe eget. Man får ofte fine samtaler i sånne stunder. Litt samme som når man går tur sammen. Det er terapi :-) Så moro med makrellen da :-D

I gode og onde dager!

08.07.2017 kl.07:44

frodith: Ja, men den er ikke alltid like populær på middagsbordet.

dvergpinschere i mitt hjerte

05.07.2017 kl.08:57

Så koselig å se makrellen sprette og hjorten på jordet.DET er sommer og alltid like herlig!! Ha en god ny dag!

I gode og onde dager!

08.07.2017 kl.07:44

dvergpinschere i mitt hjerte: Herlig

fjellgeitbundingen

05.07.2017 kl.09:52

Høres ut som en super koselig dag. Gleder meg til å se resultatet av syinga. Du er aktiv og har mange jern i ilden. Det er flott. Håper du får en fin dag.

I gode og onde dager!

08.07.2017 kl.07:44

fjellgeitbundingen: Takk

BforB

05.07.2017 kl.23:36

Makrell som er så godt. Så du er på hytta nå, kos deg :).

I gode og onde dager!

08.07.2017 kl.07:44

BforB: Takk

Skriv en ny kommentar

hits