Markjordbær.....

To valper i huset er dobbelt så koselig og dobbelt så slitsomt. Vesle Jon Snow prøver å stjele showet fra Åsta..... noe hun kan styre seg for. Hun som er vant til å være senter for oppmerksomheten synes nok ikke det har gjort noe om den lille sjarmøren også var litt usjarmerende. Mens han på sin side trenger ikke anstrenge seg nevneverdig før man faller for han. Åsta sliter litt med sjalusien og vil helst ha matmor for seg selv. 

I går var det full kjør her hunder og unger, mens Ella og jeg jobbet med løperne våre. Så var lille Silje, gubben, hundene og jeg for å se etter markjordbær. Silje elsker å plukke bær og litt regn skremte ikke henne. Jeg tenkte på at livet går i sirkel. Da jeg var på hennes alder var jeg med min farmor på hennes jordbærsted.  Jeg husker det veldig godt hvor koselig det var å gå med henne langs elva og plukke markjordbær i solhellingen. Vi gikk å småpratet og hadde all verdens tid. Det var aldri travelt med henne, aldri fort deg litt nå, ting fikk bare ta sin tid og hun hadde tid til meg. Så gikk vi hjem og rørte jodbærene i en liten kopp og spiste brødskiver med markjordbærsyltetøy. 

Nå i dag tenker jeg på å sykle til byen for å kjøpe materiell for å gjøre ferdig den løperen jeg syr på. Jeg tenkte å se om hundene kan roe seg ned litt slik at jeg kan få sydd litt i løpet av formiddagen. Så er det tur med Linda i ettermiddag. 

Det blir nok en bra dag......

 

6 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

10.07.2017 kl.08:50

Ja det er privilegiet med å være sammen med barnebarn..og andre barn i voksen alder..vi slipper å styre og stelle og stresse...DET merker også barna..Ha en god dag! håper den blir fin!

I gode og onde dager!

11.07.2017 kl.07:46

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk

frodith

10.07.2017 kl.09:24

Ååå, markjordbær -syltetøy høres himmelsk ut <3

I gode og onde dager!

11.07.2017 kl.07:46

frodith: Det er det.

fjellgeitbundingen

10.07.2017 kl.18:44

Høres koselig ut denne sommeren :) To valper. He he, forstår det er hektisk og koselig..Går seg vel til etterhvert...

I gode og onde dager!

11.07.2017 kl.07:45

fjellgeitbundingen: Ikke bare bare nei

Skriv en ny kommentar

hits