Det er lørdag....

Jeg trodde jeg skulle vært stiv og støl i dag, men det er ganske bra. I går var jeg på mitt første besøk i et treningssenter noensinne. Der fikk jeg hjelp til å sette opp et treningsprogram tilpasset mitt behov og mine begrensninger. Nå er jeg nok en over middels bra  mosjonist, men det blir jo ikke helt det samme. Litt rusling rundt med hunden eller en tur på el-sykkel er vel kanskje ikke det man burde skryte av. Det var tungt og at treneren fulgte med gjorde ikke saken bedre, men jeg kom gjennom alle øvelsene og var rimelig godt fornøyd med meg selv. 

Her hjemme er garderobeskapene på «hobbyrommet» blitt knallrøde, men med hvite hyller og alt som skulle inn der så ble det skikkelig fint. Nå er det litt igjen før jeg kan flytte inn, men det blir og det er skikkelig spennende. Gubben som er av dem som liker å holde på er ikke til å stoppe, men i dag har jeg overtalt han til å bli med Anne og meg på sykkeltur. 

I dag er jeg oppe før klokka seks. Åsta og jeg var ute på dagens første luftetur før halv syv. Jeg liker disse tidlige morgenene i helgene. Man får den der «eneste menneske i verden» følelsen. Så er det endelig helg for arbeiderne utenfor og det er helt herlig. Det er lørdag og jeg liker lørdager. 

Ha en fin dag alle sammen. 

 

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

09.09.2017 kl.08:36

Ha en riktig god lørdag! og så flink du er! Du får gjøre begge deler da...treningssenter og ut i skog og mark...DA får du skikkelig uttelling!

I gode og onde dager!

10.09.2017 kl.08:49

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk

09.09.2017 kl.08:50

Hei og god morgen :-)

Så spennende med treningssenter da :-D Topp!

Jeg elsker den sorts trening - men ryggen har satt en stopper for det for øyeblikket. Trener i basseng for tiden jeg da :-)

Ja nå skal jeg ut på første luftetur med Leia :-)

God lørdag!

PS! Av og til så er det slik at dag 2 og 3 er litt mere stølhet i kroppen - enn dagen derpå :-D

I gode og onde dager!

10.09.2017 kl.08:49

Anonym: Ja fått erfare det nå.

frodith

09.09.2017 kl.08:51

Så fint med garderobeskap da, til alle tingene :-) Kos deg på sykkeltur, trenger vel et avbrekk han også :-)

I gode og onde dager!

10.09.2017 kl.08:48

frodith: Ja klart det.

Vera Lynn

09.09.2017 kl.12:12

Jeg gikk på treningsstudio før, men hadde ingen trener som fulgte med å passet på. Det skulle jeg ha hatt, for jeg klarte å ødelegge meg. Nå blir det kun trening med manuellterapeuten for denne damen, men jammen blir jeg støl og sliten....

Håper du får utbytte av treningstimene dine, for de er jo til for å gjøre godt :o)) Ha en fortsatt fin lørdag.

I gode og onde dager!

10.09.2017 kl.08:48

Vera Lynn: Ja jeg er blitt så raumatisk at jeg må prøve.

Skriv en ny kommentar

hits