Skuffet, men ikke veldig overrasket.....

Det er ikke alltid man kan få det som man vil, men det er også demokratiets virkemåte. Flertallet bestemmer på godt og vondt og nå har flertallet ment at en borgerlig regjering er det som trengs for å styre Norge. Nå vil nok mange ha behov for å slikke sine sår og sårene er nok både dype og vonde, men om 4 år får vi en ny sjanse og i mellomtiden må vi leve med Erna og Siv. Nå gjelder det å svelge skuffelsen og rekke ut en hand for å gratulerer vinnerne. Misunner ikke Erna de samtalene og den kabalen som skal gå opp. 

Nå har jeg hyggeligere ting i vente. Arbeidet med det nye arbeidsrommet skrider frem og nå er vi i ferd med å flytte ting på plass. Det er litt igjen, men i løpet av dagen vil jeg nok kunne finne frem symaskinen igjen. Jeg gleder meg fælt til å se det ferdige resultatet. Men først skal jeg faktisk dra på trening. En setning som enda smaker litt rart i munnen, men slik er det. 

 

6 kommentarer

fruensvilje

12.09.2017 kl.08:17

ja en får nok ikke alltid det som en ønsker,om Erna får til en kabal gjennstår å se Krf har jo sagt att dei ikke vil gå i regjering med frp en gang til,om dei nå står på det,hva skjer da ? glad jeg ikke skal mekke ihop den kabalen hi hi .

Det blir flott med nytt arbeidsrom,og du som er så flink med symaskina så må det bli utrolig kjekt ja .Trening ja så flink du er som har kommet i gang med det,lykke til og kos deg

I gode og onde dager!

14.09.2017 kl.08:51

fruensvilje: Takk

dvergpinschere i mitt hjerte

12.09.2017 kl.08:52

Kos deg på trening..og ha en god ny dag!

I gode og onde dager!

14.09.2017 kl.08:50

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk

frodith

12.09.2017 kl.18:27

Ikke overrasket jeg heller, og GIDDER nesten ikke bry meg lenger en gang. Trekker på skuldrene liksom... LEI.. :-o

I gode og onde dager!

14.09.2017 kl.08:50

frodith: Uff ja, men vi burde bry oss litt.

Skriv en ny kommentar

hits