Det er vått.

Vi har hatt noen særdeles våte dager her i Trønderhovedstaden. I går øset det ned hele dagen og det fristet lite til de store utskeielsene utendørs. Men så er det sent på året og ikke helt utenom normalen. 

En mann står på det som er igjen av verandaen og borer ett eller annet. Vi vet lite om hva som foregår, men det høres. Dette skal bli en del av stuen etter hvert og det skal bygges en ny veranda utenom der. I de verste stundene rømmer vi ut. Det er nesten ikke til å holde ut. Støy blir ofte til rot i mitt hode og av og til gjør det nesten fysisk vondt. 

I dag tenkte jeg å sy litt. Kanskje en tur til Stoff og Stil også og så håper jeg det slutter å regne før Linda og jeg sal gå vår vanlige kveldstur. 

3 kommentarer

fruensvilje

02.11.2017 kl.08:41

den støyen høres ikke god ut nei,men resultatet blir bra til slutt :)) håper det blir en fin dag uten for mye nedbør da,synes dere fortener det ,kos deg uansett :) i morgen kjører vi nordover til Melhus :) skal passe småguttene medan foreldrene flytter og vasker for i morgen flytter dei inn i nytt hus dei har kjøpt

annebe

02.11.2017 kl.12:10

Vi har sol og finvær i dag... :))Best å komme seg vekk fra slikt bråk ja... Kos deg med kveldstur <3

I gode og onde dager!

03.11.2017 kl.07:44

annebe: Jepp

Skriv en ny kommentar

hits