hits

Monster....

Gårsdagen handlet mye om sykehus. To timer på lungeavdelingen var ikke nok, nå skal jeg tilbake om noen dager til andre pusteprøver og etter hvert et rør ned i lungene for å se om man kan finne årsaken til min kroniske hoste. Nå var det ikke noen stor bekymring om å finne noe der, men for sikkerhets skyld ville de det likevel. Antagelig ligger grunnen i min Sjøgrens som av og til kan føre til problemer i pusteorganene. Nå er jeg mindre opptatt av årsakene enn det å kunne gjøre noe med det, men sånn er det vel bare. 

Så var det øyelokk operasjonen da. Anbefales ikke. Det var skikkelig vondt på slutten og litt etterpå. Nå er smertene borte, men jeg kan skryte av to store blåveiser. For å si det slik....jeg trenger ikke øyeskygge. Så litt har jeg da igjen for det. 

I dag skal jeg holde meg inne. Kan ikke gå ut å skremme folk heller. Men Ella kommer for å holde meg med selskap så da kan vi kose oss litt. 

6 kommentarer

fruensvilje

22.11.2017 kl.08:00

noen skal vist plages hele tiden,men jeg krysser fingrae for deg eg og håper det ikke er groms i lungene ,kos deg inne ,det høres koselig ut

I gode og onde dager!

23.11.2017 kl.08:02

fruensvilje: Takk Connie.
Trasig med den hosta du ikke bli kvitt - og håper de finner ut av det så du blir kvitt den :-)

Øyelokk-operasjon ja..................jeg er henvist for det, da høyre øyelokk henger frem over vippene og lager skygge............................ men.......det blir nok ikke før ut i neste år,,,,,,,,,,

Solbriller er tingen har jeg hørt :-D

Ønsker deg en god dag!

I gode og onde dager!

23.11.2017 kl.08:02

Etdiktomdagen: Må vel finne frem solbrillene før jeg går ut.

Toini

22.11.2017 kl.09:10

Så bra det er unnagjort...ja ikke noe gøy å gå å lure på hva det er..men sånn er det noen ganger...håper de finner ut av lungeproblemet..og du må ha riktig god bedring med øyelokkene...ha en god dag!

I gode og onde dager!

23.11.2017 kl.08:02

Toini: Takk

Skriv en ny kommentar