hits

Tenk at det er advent.

Tenk at det er advent igjen. Tiden raser forbi avsted og snart er det jul. I dag regner det igjen, men jeg har planer om å gå en tur likevel. Litt senere i dag er det julegrantenning nede på lekeplassen, håper det blir litt oppholds til da. Tradisjonen tro skal vi gå rundt juletreet og etter hvert så roper vi på nissen som kommer med godteposer til ungene. Det er liksom første føling med det som kommer om noen uker. 

Når jeg sitter å syr hører jeg på radio. I går fant jeg en stasjon som spilte bare julesanger, så satt jeg på hobbyrommet mens regnet trommet på vinduet og hørte på alle de fine julesangene vi har. Koste meg skikkelig da med jobben, oppgaven, rommet og musikken. 

I går gikk vi å så på den store julegrana på Trondheim Torg. Der henger ungene opp pynt med sine ønsker. Jeg ble både rørt og glad da jeg leste alt det fine de hadde skrevet av ønsker. Gode ønsker som vi voksne også bør tenke litt mere på. Ønsker som handlet om godhet, om omtanke, om håp og tro på en fremtid der vi spiller på lag for en verden hvor alle skal ha et trygt og godt liv. 

 

 

6 kommentarer

natheless

03.12.2017 kl.10:06

Så fine ting du allerede har opplevd i starten på advent. Ja, ungene har kloke tanker. Fint med julegrantenning og sang. Jeg også spiller litt julemusikk nå. Sola skinner etter en rimfrostmorgen og det er godt med søndag og første advent i hjemmet! :)

I gode og onde dager!

04.12.2017 kl.07:56

natheless: Kos deg.
For en koselig tradisjo at ungene får henge opp pynt med sine ønsker <3

Julemusikk og kos innendørs er herlig!

I gode og onde dager!

04.12.2017 kl.07:56

Etdiktomdagen: Ja ikke sant.

fruensvilje

03.12.2017 kl.12:36

så godt å høre at barn tross alt ønsker seg mer enn bare ting ,da har dei fått inn noen gode grunnverdier for livet som voksen :))blir julegrantenning her også i kveld så får vi håpe på govær vi også for ute regner det nå

I gode og onde dager!

04.12.2017 kl.07:55

fruensvilje: (-:

Skriv en ny kommentar