hits

Sykehus igjen....

Så er det tirsdag og vi begynner å komme et lite stykke ut i desember. I dag er det sykehuset igjen. Denne gangen til kjevekirugisk  avdeling for røntgen og vurdering. Begynner så smått å tenke at man kunne vel funnet på noe annet, men må man så må man. Så er det julebord i «Transporten». En smule mere lystbetont det da. Årets første smak av julegledene som kommer. 

I går kveld var det beboermøte i Rolia i forbindelse med rehabiliteringen. Godt å få en innsikt i hvor vi er i løypa både økonomisk og med fremdrift. Vår blokk skal være ferdig til påske. Litt lenge det tenker jeg å sitte her i bråket og rotet, men så blir det jo bra når alt er klart. 

Den første blokka er snart ferdig nå. Der har det vært mye frustrasjon og masse prakk. Ikke alt har stemt og de har levd med plastikk som dekker vinduet og halve stuen i 10 uker. Frustrasjonen kom til utrykk på møtet, men man kan ikke annet enn å forstå hvor den kom ra. Nå ble de lovet at alt skulle være ferdigstilt inne i leilighetene før jul og det er jo bra. 

 

 

8 kommentarer

Toini

05.12.2017 kl.08:31

Ja jeg syns den rehabiliteringen har tatt utrolig lang tid..men det er vel gjerne sånn på store boretslag..Du må ha lykke til på sykhuset, og kose deg i kveld!

I gode og onde dager!

08.12.2017 kl.07:07

Toini: Takk
Hei!

Ja det er nok et mosk mens det står på ............men så blir det så bra når det er ferdig!!

Litt forskjellig du skal i dag............sykehus og julebord. Lykke til med begge deler :-D

I gode og onde dager!

08.12.2017 kl.07:07

Etdiktomdagen: Takk

Marit

05.12.2017 kl.11:08

Kan tenke meg at det ikke er ok å bo i ei blokk som er dekket med plast ja. De renoverte noen blokker her i området for et par år siden. Og den plasten bråkte noe forferdelig når det blåste! Hørtes på lang avstand, og kan jo bare tenke meg hvordan det var for de stakkarne som måtte bo inni der! Men det ble, som du sier, fint når de var ferdige. Lykke til på sykehuset. <3

I gode og onde dager!

08.12.2017 kl.07:07

Marit: Uff ja.

frodith

05.12.2017 kl.20:18

Veldig mye sykehus-greier. Håper alt er gått bra på sykehuset da :-)

I gode og onde dager!

08.12.2017 kl.07:06

frodith: Nåååå....

Skriv en ny kommentar