hits

Det som kommer fra hjertet....

Det er lett og være negativ. Negativ til det som er andeledes, til det som ikke er vellykket eller til det og de som ikke når opp til samfunnet`s strenge standard. Jeg tror man noen gang må streve litt for ikke å la det negative komme ut, men bevist se på det potensiale og de egenskapene som finnes der man kanskje i utgangspunktet ikke er så lett å se. Jeg leste en gang at vi har tre kanaler for negative følelser og bare en for positive. Det burde nok ha vært motsatt. Det er en gave det å kunne se det positive i tilværelsen og spesielt når ting ikke er helt på stell. Man kan faktisk øve seg på det ved å være bevist på det man har av gode ting i livet. Ting som man ikke betaler for, men som kommer fra hjertet. 

Da vi var barn fikk vi lære at man ikke skal uttale seg negativt om andre. Min far var nøye på det. Vi var ikke bedre enn noen andre og slik fikk vi oppføre oss. Min farmor var også slik. Hun var ekstra snill til de som ikke var helt der. En lærdom som henger med enda i dag. 

 

6 kommentarer

frodith

17.12.2017 kl.10:45

Ja folk har lett for å gå seg bort i negative tanker og fokus, i stedet for positivt. Det er en treningssak ja :-)

I gode og onde dager!

18.12.2017 kl.08:26

frodith: Er nok det.
Sanne ord i bildet der <3

Ja det er "lett" å snakke ned de som er litt annerledes............................ og det er noe vi alle må strebe etter, å ikke gjøre. Vi vet ikke hva som ligger bak, ofte.

Din far og farmor var kloke mennesker <3 Og hjertevarme. Og det er slik vi alle burde være <3

I gode og onde dager!

18.12.2017 kl.08:26

Etdiktomdagen: Ja det avr de.

karidansen

17.12.2017 kl.12:38

Godt innlegg! Å, ja. Det er så lett å tenke /snakke negativt. Har vi behov for å snakke stygt om andre så sier det mest om oss sjøl - men HELT fri for slikt tror jeg ingen er. Det viktigste er å være det bevisst og stoppe seg sjøl når man merker at man er i ferd med å sur(r)e seg inn i den negative spiralen. ;)

I gode og onde dager!

18.12.2017 kl.08:26

karidansen: Man må nok passe seg litt ja.

Skriv en ny kommentar