hits

Nytt år tenk det.....

Pensjonisten og jeg koste oss hjemme i går. Han vartet opp med verdens beste hjortestek. Sånn like før fyrverkeriet spilte vi yatzy. Vi har en konstant serie på gang. Tre dobbel yatzy og først til ti. Den som taper må kjøpe noe lite til den andre. Ikke mye, kanskje et flaxlodd eller en sjokolade. Runden i går gikk ikke til meg, men det er håp i hengende snøre. 

Vi var litt spent på hvordan Åsta reagerte. Her sendes det opp fyrverkeri til og fra hele dagen og så lenge det var litt avstand og ikke så mye gir det greit, men da det virkelig smalt til kom ørene veldig opp og hun skalv i hele kroppen. Det stod på en times tid før det sakte roet seg ned, men ut på natten begynte de på igjen. 

I dag blir det vel nyttårskonsert og skisport på TV. Så må vi vel prøve å få luftet oss litt også. 

Det er noe med det å starte på nytt som jeg kan like. Egentlig er vel alt en fortsettelse, men følelsen av nytt og ubrukt er nå likevel til stede. Nytt år, ny uke, ny måned. Tiden tikker av gårde og vi med den. Jeg tenker litt på hva dette året vil bringe. Antagelig både glede og sorg, gode dager og vonde dager, men masse, masse kjærlighet. 

6 kommentarer

Toini

01.01.2018 kl.09:42

Så koselig..yatzy ja..det spilte jeg og Bjørn også mye før...Her var det bare en som var litt engstelig for alt bråket, men hun måtte se ut, men pep og bjeffet..høres ut som hun kjefter på rakettene..Men så lenge de ikke piler under en stol og sitter å skjelver så er det greit tenker jeg...Skjønner dem godt jeg...alt dette bråket og lyset....hihih.. Ha et riktig godt nytt år!

I gode og onde dager!

02.01.2018 kl.08:09

Toini: Hmmmm

fruensvilje.blogg .no

01.01.2018 kl.10:54

hørtes ut som en hyggelig nyttårskveld,yatzy spilte vi på julegjestebode også og vinneren fikk en pose twist :=) jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året og håper det bringer masse glede med seg for oss alle,ha en fin dag

I gode og onde dager!

02.01.2018 kl.08:09

fruensvilje.blogg .no: Spennende.

frodith

01.01.2018 kl.11:18

Hørtes koselig ut med yatzy -match. :-) Ja, året blir nok fylt med både gleder og sorger, som alle år. Vi får passe på å nyte dagene mens de skjer :-)

I gode og onde dager!

02.01.2018 kl.08:09

frodith: Ja den som lever får se.

Skriv en ny kommentar