hits

Nok nå....

Det er ikke lett å la være å bli skremt av noen av verdens mektigste menn. Når to av dem også opptre som om atombombeknappene er en pissekonkuranse kan man kanskje ha god grunn for det. Noe må være galt i hodet på menn som opptre på denne måten og jeg får min del synes det er et godt forslag å tvinge amerikanske presidenter til å ta en psykologisk test slik som de nå tar de fysiske. Nå burde det også være en god ide for han som sitter med den andre røde knappen, men det rår man vel ikke over. 

Så er det Giske da. Han har etter sigende tafset seg både  fra tillit og vervene. Nå har jeg ganske lange røde strømper så jeg ser jo meningen med «me to» kampanjen, men det gir oss vel ikke pressen rett til å senke skipet fullstendig. Noen ganger lurer jeg på hva som står på pressens «vær varsom plakat» kanskje burde den revurderes. Det kan ikke være greit å være Giske familie nå om dagen ,om det er aldri så selvgjort. Vi og de burde tenke litt på hva som skjedde med Tore Tønne og selv om det ikke gikk fullt så ille med Gerd Liv Valla så kunne det ikke være mye om å gjere.

Kampanjen har nok sendt ut en riktig melding til maktpersoner av begge kjønn som tror andre er til for deres forlystelse, men nok er nok og Giske har vel snart fått det som en menneske kan tåle. 

 

6 kommentarer

Toini

08.01.2018 kl.08:52

Jeg er så enig...stakkars familie...og nok er nok...ha en god ny dag!

I gode og onde dager!

09.01.2018 kl.08:21

Toini: Ja nok er nok.

fruensvilje.blogg .no

08.01.2018 kl.09:08

media er ikke flink til å ta hensyn til familier,dei vil bare selge og få mest mulig lesere,en bør nok tenke litt bedre på hva en skriver ja,så får Støre ta det som må med sin familie selv.

Når det kommer til presidentane så lurer jeg på om planen er å starte en ny krig,en kan begynne å lure

I gode og onde dager!

09.01.2018 kl.08:21

fruensvilje.blogg .no: (-:

Margrethe

08.01.2018 kl.21:39

Hmm - her var det mange kloke ord! Jeg stiller meg enig ved din side. Nok er nok! :-)

I gode og onde dager!

09.01.2018 kl.08:21

Margrethe: (-:

Skriv en ny kommentar