hits

Heldigvis helg snart....

Det begynner å nærme seg helg og i helgene er det ro og fred her i reabiliteringsland.I skrivende stund bores og bankes det så det er vanskelig å høre seg selv tenke. Heldigvis skal jeg til Ella på sedate så da får jeg hvile ørene en stund eller to. 

Pensjonisten og kompisen Odd begynte å legge nye plater i leiligheten i går så nå er det rot over alt. Nå er ikke hodet mitt laget for støy og jeg er på en måte litt overfølsom så det er slitsomt både med rotet og bråket. Jeg blir ikke bare sliten i hodet, men hele kroppen. 

Åsta stakkar søker trøst og beskyttelse hos matmor og er aldri langt unna benet mitt. Mye som skjer her er skummelt for en liten Silke terrier dame. Fremmende går ut og inn. Plutselig dukker det opp noen utenfor vinduet og Åsta liker ikke noe av det. 

Nå tenker jeg at jeg liker det som blir så da får jeg vel bare tåle. 

Ha en fin dag. 

 

6 kommentarer

Toini

01.02.2018 kl.09:20

Ja du får rømme huset...herlighet for et styr..og veldig glad det ikke er meg...for da hadde hundene gneldret og bråka..eller, kanskje det hadde vært fin sosialisering...kanskje de hadde gitt opp...hihihi.. ha en god dag!

I gode og onde dager!

02.02.2018 kl.07:34

Toini: Uff ja.

Marit

01.02.2018 kl.10:18

Har sagt det før, og sier det igjen, jeg er så glad for at det ikke er meg som må bo midt i den renoveringa der! Skjønner ikke hvordan jeg skulle holdt ut det. Ønsker deg en fin dag.

I gode og onde dager!

02.02.2018 kl.07:34

Marit: Det kan du nok like ja.

fruensvilje.blogg .no

01.02.2018 kl.12:26

føler virkelig med deg,det blir bra til slutt det er nå så ,men travelt når det står på,kos deg alt du kan når du er ute av heimen ,når kan dere åpne hytta da ?

I gode og onde dager!

02.02.2018 kl.07:34

fruensvilje.blogg .no: Til påske.

Skriv en ny kommentar