hits

Et halvt gulv.

To snekkere, to lærlinger, to nysgjerrige hunder og gulvlegging. Jeg er bare glad. Vi har et halvt gulv...ren og skjær lykke en stund eller to. Nå er det bare helgen igjen og så får jeg forhåpentligvis resten lagt og ting kan normalisere seg. Over påske skal de montere den nye verandaen. Håper det blir i tide til at den kan brukes i sommer. 

Mye skjer for tiden som stjeler energi og så var de firbente var i gang klokka seks i morges, og jeg er sant og si ganske sliten. Jeg hater og ha det slik. Jeg har alltid hatt mye energi...tålt mye og kroppen har spilt på lag. Slik er det ikke lengre og det er dessverre fint lite å gjøre med det.

Livet er rart slik...det sies at om man kan være glad for lite så har man mye å være glad for. Alle de små tingene vi opplever og er glad for. De betyr mye. Men så er det noen skjær i sjøen og om man er et følelsesmenneske gjør det skikkelig vondt. Men slik er vel livet...noe bra..noe ikke bra. 

6 kommentarer

Toini

03.03.2018 kl.07:57

Ja det er nok rett..er man glad for lite..har man mye å være glad i....:-) Ha en god ny dag!

I gode og onde dager!

06.03.2018 kl.05:47

Toini: (-:
Ja av og til finnes det ikke noe energi til den minste ting. Kanskje har det også litt med årstiden ? Vårslapphet?

Og så bor dere i et virvar av halvferdige byggeprosjekter............. det er slitsomt over tid. Og hunder som er aktive klokka 06.00...................... ja da er man trøtt klokka 08.00 da, og vil bare stupe til køys.

Så er det mange andre årsaker som stjeler litt energi og får tankene litt ned.

Om man er glad for lite så har man mye å være glad for................ jada......... følelsene kommer i bølger og jeg tenker at en skal være glad for å være et følelsesmenneske selv hvor slitsomt det kan være............

Ønsker deg en herlig dag, Siv!

I gode og onde dager!

06.03.2018 kl.05:47

Etdiktomdagen: Takk

Marit

03.03.2018 kl.11:17

Ja, det er akkurat slik livet er. :) Bortsett fra det halve gulvet da ...

I gode og onde dager!

06.03.2018 kl.05:46

Marit: Hmmmmm

Skriv en ny kommentar