hits

Triste greier.....

Livet er tøft mange ganger. For noen dager siden tok en ung gutt livet sitt ved å hoppe fra en bru rett her oppe. Så hørte jeg på radioen i går at  tallet på selvmord blant unge mennesker var mye høyere enn jeg hadde forstått. Ikke vet jeg grunnen til at han valgte å ta livet sitt, men et ungt liv som går tapt på den måten er nesten ikke til å forstå. Jeg vet heller ikke om det er flere nå enn før, men man kan begynne å lure på om ungdommene våre har det tøffere med mange ting enn det vi hadde.

Så får andre mennesker triste beskjeder om sykdom enten selv eller hos sine nærmeste. Sykdom  rår ingen med, men på mange andre områder må vi prøve å være snillere mot hverandre. Være litt rund og aksepterende, prøve å gå litt i deres sko før vi dømmer og gjør livet tøffere for hverandre. Kanskje ikke sette så høye krav til seg selv og til andre. Være glad i og glad for mennesker man har rundt seg. Man trenger ikke være best av alle bare den beste versjonen av seg selv. 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

natheless

21.06.2018 kl.09:28

Ja, den siste setningen din er så sann. "Man trenger ikke være best av alle bare den beste versjonen av seg selv. " Trist når noen velger å avslutte livet og ekstra ille er det med de unge. De har jo ikke levd livet enda. Ja, vi får prøve å støtte opp der det trengs.

I gode og onde dager!

25.06.2018 kl.08:38

natheless: Uff ja,

annebe

21.06.2018 kl.14:13

Mye trist ja..man får prøve å ta vare på hverandre som best en kan..men ikke alltid det hjelper dessverre...men det skader uansett ikke <3<3

I gode og onde dager!

25.06.2018 kl.08:38

annebe: Ja ikke sant

Skriv en ny kommentar

I gode og onde dager!

I gode og onde dager!

64, Trondheim

Kategorier

Arkiv