hits

Ikke bare bare....

Ikke bare bare å være mannlig politiker. Ikke får man tafse og ikke får man reise avgårde med mobiltelefonen. Tafser man blir man uthengt i media og uglesett i partiet. Ikke det at det ikke er vel fortjent og veldig selvgjort, men en aldri så liten advarsel ville vel ha tjent dem godt. Man kunne sende ut en e-post til alle menn i maktposisjoner med grei beskjed om at tafsing etter 01.01.2018 ville medføre dårlig presse og kan ha følger for din stilling eller ditt verv. Så er de i alle fall advart.

Nå har nok det med mobiler blitt luftet blant de det gjelder et par ganger før, men i følge Erna så er det lett å gjøre feil og da burde det kanskje gjentas sånn en gang i måneden. Det er jo lett å glemme når man har mye å tenke på. En feil hvor rikets hemmeligheter blir havnet burde vi kanskje prøve å unngå selv om man sikler litt etter sin 30 år yngre kjæreste. 

Nå er jo politikere også mennesker og mennesker kan bli fristet på mange områder. Selv tenker jeg å ta en sykkeltur sammen med min venn Anne i dag. Så har barnebarnet bestilt kladdkake til sitt fødselsdagsselskap på lørdag og da må det bakes. 

4 kommentarer

funderier

09.08.2018 kl.09:31

Fins det ikke noen minstemål for ubetenksomhet når man innehar samfunnsviktige posisjoner da?

Å skyve grensene foran seg er et kjent begrep, men det må vel være grenser, eller?

I gode og onde dager!

10.08.2018 kl.08:16

funderier: Ikke når det gjelder Per...han har bare gjort en liten feil og det må man jo få gjøre.

fruensvilje.blogg .no

09.08.2018 kl.09:54

ja jobbtelefon er ikke bare bare fordeler med,igrunnen skulle en kunne legge dem igjen på jobben ,iallefall når en tar ferie :=)

kos deg på sykkeltur,det er iallefall ufarlig hi hi

I gode og onde dager!

10.08.2018 kl.08:16

fruensvilje.blogg .no: (-:

Skriv en ny kommentar

I gode og onde dager!

I gode og onde dager!

64, Trondheim

Kategorier

Arkiv