hits

Fryseren er full og jeg skal på trening.

Gubben er hjemme igjen, fryseren er fylt opp og alt er på stell. Han har bidratt mye i år til å fylle den, masse bær og nå kjøtt. Nå ligger alt til rette for en sunn hverdag ernæringsmessig. Det vil gjøre kroppen min godt. Nå skal vi lære oss og lage pølser fra bunnen av så vet vi eksakt hva vi får i oss. 

Jeg har fortalt at jeg tar medisin som gjør at jeg ikke får kjøre bil. Jeg trener på en kant av byen hvor det blir veldig tungvint med buss, så i går skulle jeg sitte på med Ella, men fikk melding fra henne om at hun ikke skulle trene, ingen problem tenkte jeg, man har da sykkel. Men da jeg skulle ta den ut var den punktert. Jeg er beklageligvis ikke i stand til å reparere selv så da ble det å luske inn igjen. Gubben var borte og jeg hadde ikke tid til å gå på grunn av avtalen på sykehuset. Så da prøver jeg igjen i dag og kjenner jeg gubben rett så blir sykkelen fikset i løpet av dagen. 

Jeg fikk en veldig hyggelig bursdagshilsen fra vår alles kjære Frodith. Man blir merkelig glad og alle som er heldige nok til å ha dette fargerike fyrverkeriet som bloggvenn kjenner vel igjen den følelsen. Maken til dame skal man lete lenge etter. En dame full av overraskelser, som ikke er redd for å skape liv og røre. Hun er kreativ og morsom. Kjære Frodith du er bare en gledesspreder og vi elsker deg. Tusen takk for det koselige innlegget. Du skal vite at jeg satt pris på det. 

I kveld er det strikkekaffe igjen...kalenderen påstår at det er to uker siden sist, men det kan da ikke stemme. 

 

4 kommentarer

Toini

18.09.2018 kl.07:59

Så kjedelig å være avhengig av andre...da kan plutselig sånne ting skje..men godt du kunne ta det i dag i stedet....Håper ting ordnet seg!

I gode og onde dager!

20.09.2018 kl.07:40

Toini: Ja det går nok bra.

fruensvilje.blogg .no

18.09.2018 kl.08:12

da håper jeg du kommer deg på trening i dag :=)ja dere har masse godt i fryseren nå ,slik som jeg bruker å det =) kjøtt fisk og bær da greier en seg lenge,pølse ja,kanskje jeg skal prøve igjen når vi får en hjorteskrott på borde,for den kommer nok i år også :=)

frodith er en humørspreder ja,helt enige med deg

I gode og onde dager!

20.09.2018 kl.07:40

fruensvilje.blogg .no: (-:

Skriv en ny kommentar

I gode og onde dager!

I gode og onde dager!

65, Trondheim

Kategorier

Arkiv