hits

Litt travelt om dagen....

Det er travelt å være ansatt i NAV. Det er så mye man vil være med på og så mange man vil være sammen med. Noen ganger blir det litt for mye for meg og min noe slitne kropp. Men livet er her og nå så da får det bare være slik i blant. Min mormor sa alltid at man kan hvile når man er død og det er vel sant. 

I går var vi på møte i Transporten og så på kose shoppingsenter tur med Hege og Andreas. På kvelden var det strikkekaffe og litt å ordne før det. I dag skal jeg være med en venninde på en plass hvor de lager ting av sølvbestikk og  i kveld er det møte i Quiltelaget. Phhh. I morgen er det sykehuset igjen, men etter det  så tenker vi å ta en tur på hytta for å stenge den i helgen. 

Så har vi landets mest masete hund. Selv om jeg ser at hun har roet seg lit ned har jeg enda en sterk mistanke om at hun har noen bokstaver som begynner med AD. Men søt og snill er hun og selv om hun er slitsom så er hun et muntrasjonsråd også. 

8 kommentarer

MJmettejosteinsdatter

03.10.2018 kl.08:29

Fine hunden :-) hihihi ja de er litt slik masete til tider............. Nå blir Leia snart TO hele år - og hun er en flott hund - og flink som bare det - men så leken som en hvalp :-D

Ja det kan være travle tider. Jeg har også kjent på det i det siste......... og jeg kjenner faktisk at det knyter seg litt i magen nå - for det er veldig mye som har vært og som skal skje i oktober/november. Men - vi får jo slappe av imellom slaga............... men ikke akkurat nå :-D

Det er den tiden igjen - pakke ned og pakke inn og låse døren til neste vår :-)

Ønsker deg en fin dag!

I gode og onde dager!

04.10.2018 kl.06:35

MJmettejosteinsdatter: Takk

Vera Lynn

03.10.2018 kl.12:10

Det kan være greit å ha noe å fylle dagene med, men det kan jo være greit å porsjonere det etter formen også ;o)) Hunder kan vel også HDAD tenker jeg, og jeg tror jeg har møtt noen.

I gode og onde dager!

04.10.2018 kl.06:34

Vera Lynn: Nå ja.

HeidiElise

03.10.2018 kl.14:16

Ser litt lur ut hun som kikker på oss der ja. :) De er nå artige, men kanskje ikke "bare" artig ;)

Ønsker deg en fin uke :)

I gode og onde dager!

04.10.2018 kl.06:34

HeidiElise: (-:

Toini

03.10.2018 kl.20:13

Det er godt man har noe å henge fingrene og kroppen i...hihihi...Kos deg, men ikke slit deg ut...Flotte Åsta!

I gode og onde dager!

04.10.2018 kl.06:34

Toini: (-:

Skriv en ny kommentar

I gode og onde dager!

I gode og onde dager!

65, Trondheim

Kategorier

Arkiv